Antwerpen

Opzoek naar diensten in Antwerpen. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Dakwerken antwerpen

dakwerken antwerpen

Ons netwerk van dakwerkers kunnen verschillende klussen bij jou thuis doen. Zoals het leggen van nieuwe daken, dit geldt voor zowel platte daken of hellende daken. Dakwerken BKG netwerk kan jou dak weer toonbaar en mooi maken.
Lees meer over dakwerken in Antwerpen

Nieuwe daken antwerpen

Nieuwe daken antwerpen

Voor een nieuw dak Antwerpen schakel je best een aannemer voor nieuwe daken Antwerpen is. Een dakwerker heeft immers veel kennis van de daken die veel voorkomen in Antwerpen.
Lees meer over Nieuwe daken in antwerpen

Dakgoten antwerpen

Dakgoten antwerpen

Hoewel dakgoten belangrijk zijn voor het functioneren van een dak en ook de woning als geheel, krijgen dakgoten Antwerpen niet altijd de aandacht die nodig is. Is de dakgoot aan vervanging toe? Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en prijzen voor een nieuwe dakgoot in 2020.
Lees meer over dakgoten in Antwerpen

Dakrenovatie antwerpen

Dakrenovatie antwerpen

Op zoek naar een aannemer voor dakrenovatie Antwerpen? Wie zijn dak wil renoveren, neemt best een stielman onder de arm. De dakwerker weet bijvoorbeeld of de dakstructuur nog in goede staat is, hersteld moet worden of aan volledige vervanging toe is.
Lees meer over dakrenovatie in Antwerpen

Platte daken antwerpen

Platte daken antwerpen

Het is van belang om platte daken Antwerpen goed te beschermen tegen de diverse weerselementen, om de kwaliteit van een plat dak te waarborgen én de levensduur te verlengen. Wat er mogelijk is met dakbedekking voor platte daken Antwerpen en welke kosten daaraan verbonden zijn lees je op deze pagina.
Lees meer over platte daken in Antwerpen

Hellende daken antwerpen

hellende daken antwerpen

Een hellend dak Antwerpen behoort tot de meest voorkomende daken. Dat betekent dat er ook volop opties zijn voor een geschikte dakbedekking. Bij hellende daken zijn er unieke mogelijkheden, maar ook beperkingen ten opzichte van andere soorten daken. Op deze pagina geven we een overzicht van diverse soorten dakbedekking voor een hellend dak Antwerpen, de voordelen en nadelen van iedere optie, en een indicatie van de prijzen.
Lees meer over hellend dak in Antwerpen

Dakvernieuwen antwerpen

Dakvernieuwen antwerpen

Op zoek naar een aannemer voor dak vernieuwen Antwerpen ? Wie zijn dak wil renoveren, neemt best een stielman onder de arm. De dakwerker weet bijvoorbeeld of de dakstructuur nog in goede staat is, hersteld moet worden of aan volledige vervanging toe is.
Lees meer over dakvernieuwen in antwerpen

Dakbedekking antwerpen

Dakbedekking antwerpen

Op zoek naar info over en een aannemer voor dakbedekking Antwerpen? Dakleien, dakpannen, EPDM, bitumen, PVC. Krijg een gratis offerte voor uw droomdak. Neem vandaag nog contact op met BKG Dakwerken
Lees meer over dakbedekking in Antwerpen

Epdm antwerpen

Epdm antwerpen

Epdm dakbedekking bestaat uit een folie van dakrubber wat op duurzame daken oplevert. Een dakbedekking kan uit verschillende materiaalsoorten bestaan. Een rubber folie van Epdm is daar één van. Wanneer je je bestaande dakbedekking wilt vernieuwen of je oude dakbedekking wilt herstellen dan is het het overwegen waard om epdm rubber folie als nieuwe dakbedekking te nemen.
Lees meer over EPDM in Antwerpen

Groendak antwerpen

Groendak antwerpen

Daken zijn er in vele soorten en maten. En alle daken hebben hun eigen voordelen en nadelen en het onderhoud en werking van de verschillende daken is per soort ook verschillend. Er worden tegenwoordig veel eisen aan daken gesteld. Daken moeten goed isoleren en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.
Lees meer over groendak in Antwerpen

Dakisolatie antwerpen

dakisolatie antwerpen

Aangezien de huidige bouwconjunctuur steeds meer nadruk legt op verminderd energieverbruik, is dakisolatie een van de doorslaggevende factoren geworden in het bepalen van het E-peil. Vandaar is het belangrijk dat dit heel secuur en correct wordt uitgevoerd. Voor een feilloze isolatie van je dak kan je dus best een ervaren aannemer voor dakisolatie Antwerpen inhuren.
Lees meer over dakisolatie in Antwerpen

Dakreiniging antwerpen

Dakreiniging antwerpen

Je kunt een dak schoonmaken om de woning een fris uiterlijk te geven, toch biedt dakreiniging meer voordelen. Zo kun je met het periodiek reinigen de levensduur van het dak verlengen en lekkage in huis voorkomen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Naast algemene reiniging zijn er ook specifieke schoonmaakwerkzaamheden zoals de dakgoot reinigen, mos verwijderen en een beschermende coating aanbrengen.
Lees meer over dakreiniging in antwerpen

Dak ontmossen antwerpen

Dak ontmossen antwerpen

Je ziet het vaker op daken van huizen in je buurt en waarschijnlijk ook op het dak van je eigen woning, waarvan het dak nog nooit behandeld is of als je de dakbedekking nog nooit heb laten reinigen of ontmossen van daken. De bekende mos, mossen of groene aanslag. Dat mossen zich op daken vormen, is een bekend verschijnsel. Als mos c.q. mossen zich op jouw dakbedekking vormen, heb je geen keuze. Je zult het dak of dakwerken dan moeten laten ontmossen van daken Antwerpen. Nog beter, je zult het moeten laten coaten om te voorkomen dat zich opnieuw mos of mossen gaan vormen.
Lees meer over dak ontmossen in Antwerpen