Dakgoot reparatie en reinigen

dakgoot herstellen

We weten hoe makkelijk het is voor uw to-do lijstje om snel uit de hand te lopen en het is veel te gemakkelijk voor dakgoten om een achterbank te nemen voor de meer urgente problemen rond uw huis. Helaas, als u geen gebruik maakt van gootreparatie of schoonmaakdiensten, kunnen ze beschadigd raken door bladeren, twijgen en ander sediment. Meer informatie over dakgoot reinigen

Gerelateerd: Wat kost een dakgoot installatie of reparatie?

Als dit gebeurt, als het regent, zal het water worden omgeleid. Dit kan grote schade veroorzaken aan de gipsmuur, het dak, de kelder, de fundering, de soffits en de fascia van uw huis. Na verloop van tijd kan het de goten zelf beschadigen.

Voorkom deze schade en bescherm uw huis door zo snel mogelijk contact op te nemen met de huisverzorgingsdeskundigen van de heer Handyman. Hoewel ons team geen dakgoten installeert, bieden wij gootreparatie, gootreiniging en kunnen wij eventuele waterschade die is ontstaan door verstopte dakgoten repareren - en we kunnen het de eerste keer goed doen.

Tips voor het onderhoud van uw dakgoten

Het belang van het uitvoeren van gootreinigingswerkzaamheden kan niet worden overschat. Wij raden onze experts aan om het voor u te laten doen, maar misschien bent u wel iemand die van doe-het-zelf projecten houdt en wilt u zelf de dakgootreiniging aanpakken.

Als dat het geval is, overweeg dan de volgende tips:

  • Rust uzelf uit met het juiste gereedschap - inclusief een ladder, plamuurmes / lemmet, en werkhandschoenen.
  • Gebruik een goede tuinslang om de goten te testen als ze eenmaal volledig zijn schoongemaakt.
  • Ken de gebieden van uw goot die het meest vatbaar zijn voor verstopping, zodat u uw pad kunt uitstippelen.
  • Gebruik de goten nooit om uw gewicht te ondersteunen en hang er nooit iets aan op.

U moet ook overwegen om de dakgoot te bewaken, wat de noodzaak van een seizoensgebonden reiniging van de dakgoot kan elimineren. Deze kunnen u geld besparen op de lange termijn, omdat ze zullen minimaliseren opruimen behoeften en het voorkomen van dure schade.