4 Manieren om huiseigenaren te helpen de juiste dakpannen kleur te kiezen

4 Manieren om huiseigenaren te helpen de juiste dakpannen kleur te kiezen

Als het tijd is om uw dak te vervangen, zijn er tientallen kleuren beschikbaar voor uw dakpannen. Of u nu op zoek bent naar uw huidige stijl of naar iets nieuws, hier zijn vier manieren om de juiste kleur voor uw dakpannen te vinden.

1. Vraag een buurman

Heeft uw complex of buurt richtlijnen voor de kleur van de kiezelsteen? Hoewel felgekleurde of unieke dakpannen er misschien opvallend uitzien, hebben sommige gebieden beperkingen op de kleuren die u kunt gebruiken. Dit helpt te zorgen voor een uniforme uitstraling van de buurt. Vraag een buurman of raadpleeg uw vereniging voor meer informatie voordat u gordelroosjes selecteert.

2. Bekijk uw huis

Welke kleur heeft uw zijde? Komen uw huidige gordelroosjes overeen met de kleur en het materiaal van uw bevelsiding? Deze vragen zullen u helpen om u te oriƫnteren naar of af te stappen van bepaalde mogelijkheden van de kiezelstranden. Levendige kleuren kunnen verleidelijk lijken, maar selecteer geen optie die botst met uw huidige buitenkleuren. Anders moet u uw bevelsiding misschien opnieuw schilderen om deze te laten passen bij uw nieuwe, felgekleurde dak.

3. De aantrekkingskracht van de stadswijk behouden

Afgezien van persoonlijke voorkeuren, wil je een huis dat zich op een goede manier onderscheidt. Denk aan de kleuren van de kiezelsteen die populair zijn, uitnodigend en de belangstelling voor uw huis vergroten. Of u nu op zoek bent om te verkopen of dat u voor altijd thuis bent, vergeet niet om de aantrekkingskracht te beteugelen.

Sommige daken passen bij de kleur van de gevelbekleding voor een uniforme uitstraling. Andere gebruiken een accentkleur om diepte en persoonlijkheid te creƫren. Vergeet niet om andere kleuren zichtbaar te maken, zoals de sierlijsten, deuren en landschapsarchitectuur.

4. Vraag een Pro

Raadpleeg een dakdekker voor meer informatie. Bij BKG dakwerken hebben onze bekwame aannemers daken in het hele gebied gezien en zijn ze op de hoogte van de huidige trends in dakpannen kleuren.