Dakgoot plaatsen

Heeft uw huis een dakgoot installatie nodig ?

Dakgoot plaatsen

Verschillende aspecten van de daklijn, de helling, de overhang, de fascia en de valleien van uw huis moeten in aanmerking worden genomen bij het ontwerp en de uitvoering van een dakgootinstallatie op uw huis. De professionals hier bij Brothers Gutters evalueren uw huis en plannen een dakgootvervanging of een gloednieuwe dakgootinstallatie die het beste past bij uw behoeften. Wij nemen geavanceerde technologie en implementeren deze met de beste materialen uit de industrie om uw dakgootsysteem op maat te ontwerpen.

Gerelateerd: Wat kost een dakgoot installatie of reparatie?

Het was niet ongebruikelijk dat woningen doelgericht werden gebouwd zonder dakgoten. Huizen gebouwd met grote overstekken van vele decennia geleden werden meestal gebouwd met sierlijke dakspanten. Goten maakten deel uit van dit ontwerp. Met de veranderende weersomstandigheden, de toegenomen geregistreerde regenval en de volatiliteit van de regenbuien die velen vandaag de dag meemaken, is het niet meer mogelijk om goten te hebben.

Meer informatie over repareren van uw dakgoot

Borden die je nodig hebt om een dakgoot te vervangen

Hier worden slechts een paar voorbeelden van foto's van schade door verkeerde regengootoplossingen of het kiezen van geen goot gepresenteerd. Het niet hebben van dakgoten kan ernstige schade aan uw huis veroorzaken. De hier afgebeelde schade aan de garagedeur is een direct gevolg van het niet hebben van een regengootsysteem. Na verloop van tijd druppelt het water van het dak op de grond, waardoor de deur nat blijft en uiteindelijk gaat rotten.

De meest beschadigde gebieden van een huis als gevolg van het niet hebben van dakgoten zijn dekken, garagedeuren, deurkozijnen, kozijnen, funderingen, kelders, trottoirs, opritten, landschap, opstelsporen, fascia en meer.

De oplossing is een naadloze plaatsing van de dakgoot. Bij het installeren van dakgoten heeft u verschillende opties. Zeker, door het installeren van aluminium naadloze goten van ofwel 5″ of 6″ grootte, kunnen we het water van uw daklijn omleiden naar gebieden van uw huis waar het water niet zal leiden tot schade of gevaarlijke ijsplekken in de winter.

De meeste huizen hebben standaard 5" goten geïnstalleerd. In sommige gevallen is het echter noodzakelijk om 6" oversized goten te installeren, of op specifieke delen van een huis.

Hieronder vindt u een manier om te bepalen of u standaard 5" goten of de 6" oversized goten nodig heeft.

BASIS 5" STANDAARD DAKGOTEN KWALIFICATIES:

  • Alle gootlengtes onder de 40" met minstens 1 regenpijp.
  • Goten van meer dan 40' lang moeten 2 regenpijpen hebben.
  • Goten lopen niet over bij regelmatige of normale regenbuien
  • Er mogen geen bovenste dakgoten in de onderste 5″-goten worden afgevoerd.

BASIS 6" OVERMAATSE GOOTKWALIFICATIES:

  • Gootlengtes van meer dan 40" die geen 2 regenpijpen kunnen hebben
  • Onderste goten met afvoer naar de bovenste goten
  • Lange looptijden van meer dan 60'.
  • Daklijnen met enorme hoeveelheden water die zich concentreren op een klein deel van de goot.
  • In valleien waar het water met grote snelheid stroomt, en meestal overstroomt bij zware regenval.