Manieren om te betalen voor een gloednieuw commercieel dak

Manieren om te betalen voor een gloednieuw commercieel dak

Het kan zijn dat het tijd is voor uw commercieel vastgoed om een nieuw dak te krijgen. Vervanging leidt tot energiebesparing, minder lekken en gelukkigere medewerkers. Het kan echter duur zijn om een heel dak te vervangen in plaats van alleen maar te repareren. Het bedrijf heeft misschien niet de nodige inkomsten om de extra kosten te maken, maar er zijn opties als u dit meteen moet regelen. Lees ook meer over dakwerken prijzen

Leningen

U kunt een lening krijgen van een lokale bank of een andere kredietverlenende instelling om de benodigde middelen te verkrijgen. U zult een aanbetaling moeten doen en uiteindelijk rente moeten betalen over de lening. Voor bedrijven is het echter niet zo erg om rente te betalen. Mogelijk kunt u deze rente aan het eind van het jaar afschrijven als bedrijfskosten op uw belastingen.

Subsidies

Staatsoverheden verstrekken vaak subsidies voor kapitaalverbeteringsprojecten voor bedrijven. Het kan zijn dat uw bedrijf zich binnen een bepaalde branche moet bevinden om in aanmerking te komen. Subsidies zijn meestal beschikbaar voor kleine bedrijven, gemeenten en non-profitorganisaties. Als het dak dat u van plan bent te krijgen milieuvriendelijk is, dan kunt u in aanmerking komen voor subsidies die bedoeld zijn voor energiebesparende praktijken.